Det er ikke noe galt med deg

Mange mennesker tror det er noe galt med dem når de ikke oppnår det resultatet de ønsker seg, eller føler de ikke når opp til andre sine standarder.Nei, det er ikke noe galt med deg, det er ikke noe som må fikses.

Du må bli kjent med deg, dine talenter og ta dem i bruk. Det kan du få hjelp med. En mentor er en person som hjelper deg å skinne, til å ta i bruk dine talenter og bli den personen du var ment å være.

Alle formes vi av de menneskene og de miljøene vi befinner oss i. Vi kan ikke velge våre foreldre, eller hvor vi vokser opp. Noen ganger er disse menneskene og miljøene ikke det vi trenger for å være oss selv. Dette skaper oss på en måte, vi lukker igjen dørene til hvem vi er, og prøver å passe inn. Vi trenger å være en del av flokken, og vi søker å bli elsket. Når vi er voksne kan vi gjøre noe med dette.

I vår søken etter å bli elsket og godtatt prøver vi å bli slik vi tror de andre vil vi skal være. Siden vi kanskje ikke oppnår å bli en del av denne flokken, eller bli elsket slik vi ønsker, starter vi å se på oss selv som feilvare, det er noe galt med oss. Vi leter stadig etter hvordan vi skal være for å bli akseptert.

Nei det er ikke noe feil på deg. Du kan starte med å finne ut hvem du er.

Opp gjennom årene har jeg hjulpet mange mennesker med å akseptere seg selv, bli glad i seg selv, få bedre selvtillit og å finne sin vei i livet. Uten unntak kan jeg med hånden på hjerte si at alle jeg har vært heldig å få jobb med har kommet med den holdningen at de måtte fikses.

Når vi åpner døren inn til oss selv skjer store ting. Vi får selvtilliten tilbake. Vi kan skape det livet vi ønsker.

Det er ingen som har sagt at dette er enkelt.

Du kan ikke gjøre det alene.

Dine vaner hindrer deg.

Du må få avslørt hvilke vaner du har som styrer din hverdag.

Så må du øve inn nye vaner som fungerer bedre for deg, og de mål eller ønsker du har.

Dette hjelper en mentor deg med å oppnå.

Selv jeg som jobber som mentor  har jeg mentorer  som hjelper meg. 

En av mine mentorer er Bob Proctor *  lærte meg å finne ut av meg selv, lærte meg å stole på min indre stemme.

Å være en del av Proctor Gallagher og kunne tilby kurs som virker er jeg veldig stolt over. I tillegg til å tilby kurs som jeg fasiliterer tilbyr jeg en – til – en mentoring i begrenset omfang.

Min pasjon er å hjelpe andre til å finne inn til seg selv, åpne døren for nye muligheter til å omfavne lykken i livet.

Vil du lære mer om deg selv?  Vil du ta fram det unike i deg? Jeg tilbyr gratis oppdagelse samtale for å finne ut om du er klar til å gå i gang, og om jeg er den som skal hjelpe deg. Du finner kontaktinformasjon i lenken.

Klikk her for mer informasjon

 Skap deg en god dag!

Beate Daniloff

Ikornnes, 30.desember 2023

*Bob Proctor var med i filmen the Secret, 2006, har jobbet med personlig utvikling siden 1960 tallet fram til sin død i 2022, utviklet unike programmer innen personlig utvikling som er brukt av store selskaper og privat personer over hele verden.

La nyttårsforsettene bli mer enn et ønske. Gratis seminar 14. januar 2024