15. DESEMBER 2022 STARTER VI OPP NY GRUPPE 

Dager
Hours
Minutes
Seconds

Lær av de beste!

Divider

En legende innen personlig utvikling, Bob Proctor, har sammen med Sandy Gallagher utviklet programmet Thinking Into Result (TIR). Programmet er designet for at du skal kunne lykkes. 

Programmet passer for deg som enkelt person eller for bedrifter som ønsker å forbedre sine resultater, gjøre en drøm til virkelighet eller andre mål som er viktige for deg.

Programmet består av 12 leksjoner som går over 24 uke. Beate Daniloff, Proctor Gallagher Consultant, vil guide deg gjennom disse ukene. Leksjonene bygger på hverandre. Hver andre uke gjennomgås en leksjon i et fellesmøte på Zoom. Det settes også opp Zoom møte for spørsmål og svar.  

Hver deltaker får tilgang til portalen med programmet og alle leksjoner og bonusmaterialer for livstid. Program-kapitlene og arbeids-arkene er tilgjengelig på engelsk, spansk, tysk, portugisisk, italiensk og dansk.

Beate vil ha en bli kjent samtale med alle som er interessert i å starte med TIR for å avklare om deltakeren er kvalifisert for å delta. 

Som Bob Proctor sier: Detter er ikke et program der vi er barnevakt hvor vi gir oppgaver og sjekker om de er gjort. Det er et ansvar den enkelt må ta.

Bob Proctor og Beate Daniloff, trening i Palm Beach, Florida i 2006.

Forandr alt i livet ditt!

Uansett hvem du er eller hvor du kommer fra, har du potensiale i deg til å være mer, gjøre mer og bli mer enn der du er i dag.  Vi er født inn i en familie, i en kultur, i ett land og former fra vi er født ubevisste vaner, som blir våre paradigmer. 

Når vanene våre står i veien for at vi lykkes med det vi ønsker å få til, så er det mulig å endre på disse paradigmene gjennom personlig utvikling. 

En coach eller mentor er en som hjelper deg å se dine paradagimer. Som hjelper deg å bli bevisst dine ubevisste handlinger. En coach hjelper deg å bygge selvtillit og tro på at du kan få til det du vil.

Bob Proctor har over 61 års erfraing innen personlig utvikling og har gått i lære og studert under store navn før han, som Earl Nightingale og Napoleon Hill, som er kjent for boken «Think an grow rich». Boken som Bob har studert hver dag gjennom de 61 årene han var blant oss.  Bob døde i 2022. 

Beate Daniloff har blitt coachet av Bob Proctor siden 2006, og har blitt sertifisert som Proctor Gallagher Consultant.

 

Fyll inn skjema om du vil vite mer.

Få denne LIVE Stream eventen til din e-post. Klikk på bildet

All you need is the plan, the road map, and the courage to press on to your destination.