Hvordan få de resultatene du ønsker.

Med verktøy som hjelper deg å forstå hvordan våre tanker påvirker våre resultat. 

La meg introdusere deg til «strek personen» (the Stick Person).

Vil du forandre resultatene dine? Da må du starte med tankene dine. Du må bli bevisst din underbevissthet (vaner). Dette er en krevende prosess. Målet ditt må være konkret og klart for deg for at du skal lykkes.

 Bevisste del av oss: I den bevisste delen av sinnet vårt aksepterer eller forkaster vi ideer og tanker som kommer til oss utenifra. Den ubevisste delen akseptere alt den bevisste delen godtar.

Ubevisste del av oss: Den ubevisste delen påvirker den fysiske kroppen, som setter handling bakom ord, og som påvirker de resultater man oppnår.

Resultat: Er de resultatene du oppnår ikke slik du ønsker dem, så må du sjekke hvilke tanker du aksepterer. Den bevisste delen øver makt over den ubevisste delen. I den ubevisste delen sitter vanene våre. De vi er blitt opplært til, som vi ikke lenger tenker på når vi utfører dem. Vil du forandre vaner må du være bevisst hvilke tanker og ideer du aksepterer.

«Strek personen»  hjelper deg å forstå hva som foregår slik at du kan sette inn de tiltakene som er nødvendig for å få til de endringene du ønsker.

Metoden jeg bruker har hjulpet tusenvis av mennesker til å bli klar over sine handlingsmønster og holdninger, og har  gitt dem verktøyene de trenger for å skape varige endringer i livene sine.

 

Leter du etter en coach? Book en gratis samtale og finn ut om jeg er den rette.