Coach Beate

Med mange års erfaring fra økonomi og regnskap i små og store , nasjonale og internasjonale selskaper, bestemte jeg meg i 2001 for å starte på en bachelor ved Universitetet i Oslo, psykologi og sosiologi, som jeg var ferdig med i 2005.  Etter det jobbet jeg innenfor NAV systemet og innen attføring. Jeg elsker folk og er glad for at jeg kan bruke tid på å hjelpe andre til å få et bedre og mer meningsfylte liv. Uansett hvor ung eller gammel du er, kan du lære nye ting, sette mål, forandre framtida di og være skaper i ditt eget liv.

 

Bob Proctor, 1934-2022, var en guru innen området for personlig utvikling. Noen kjenner han kanskje mest fra filmen «The Secret» av Ronda Byrne. Jeg har vært så heldig å få ha Bob Proctor som mentor siden 2006.

 

Hver og en av oss bygger kompetanse hver eneste dag på forskjellige områder. Utdannelse er mer enn å studere på universiteter og skoler. Livet tar noen svinger som vi lærer av og kanskje vokser vi på de erfaringene.

Mine papirer fra kurs og skoler er bare bevis på at jeg har studert noe, og at jeg har husket det jeg har lært til eksamen. Men hva jeg virkelig har lært blir kun gjenspeilet gjennom det jeg gjør.

Jeg er en nysgjerrig person og tørster hele tiden etter mer kunnskap og forståelse. Det spennende med verden i dag er at det skjer så mye i på så kort tid, at man knapt får tid til å trekke pusten. Å puste er viktig. Medisinsk qigong etter Biyun metoden er blitt den treningsformen som gir meg både trening og roer ned. Meditasjon er noe jeg gjerne formidler videre til andre, en enkel måte å skape rom for kropp og sjel i hverdagen.

 

Jeg er en livsnyter og er glad for at drømmen jeg har båret på i mange år endelig kan bli virkelig. Man må aldri gi opp uansett hva som kommer i veien. I februar flyttet jeg inn i trivelige lokaler i Sykkylven sentrum, hvor jeg kan ta imot kunder, holde kurs og ta imot besøk.  Det er så utrolig kjekt å ha dette så nært der jeg bor. Samtidig satser jeg mye på å holde kurs og ha samtaler over Internett. Med dagens teknologi gir det meg muligheten til å tilbringe tid i Spania hos min datter og svigersønn. Samtidig trenger jeg ikke å stenge for kundene mine. Nå kan jeg kombinere det jeg elsker aller mest, hjelpe andre, treffe nye mennesker og nyte dagene sammen med min familie.

 

Det viktigste i livet er å ta vare på de små øyeblikkene av lykke som kommer til oss i hverdagen. 

 

Melder du deg på e-post lista mi vil du få verdifull og nyttig lærdom og tilbud fra meg, som jeg håper kan hjelpe deg i din søken etter det gode liv. Å har du lyst til å vite mer og er nysgjerrig på om du kan ha nytte av å få meg som coach eller mentor er det bare å ta kontakt.

 

Min signature er ikke lik  noen andres i markedet, den er designet for at du skal lykkes med dine prosjekter gjennom å lære hvordan dine tankemønster og vaner hindrer deg , og hvordan du kan endre dette for å nå de målene du har satt deg. Du må gjøre det selv, men du kan ikke gjøre det alene. Derfor er den rette coach eller mentor den viktigste investeringen du gjør for deg selv.

 

Du trenger ikke være dårlig for å bli bedre.

Snapshots

Du trenger ikke være dårlig for å bli bedre. (Beate Daniloff)