IKKE BOKS MEG!

Velmente råd

Mange velmenende råd blir gitt til meg nå når jeg har gått ut av det ordinære livet som ansatt i en bedrift. Nå er jeg selvstendig og skal skape min egen arbeidsplass og sette ut i livet mine drømmer. Jovisst er det et kjempestort steg å ta. Jovisst er jeg usikker. Jovisst lurer jeg jo på om dette var så klokt. Så møter jeg mennesker gjennom dagen som viser meg at ja jeg er på rett vei. Når jeg legger meg om kvelden tenker jeg at dette er det jeg ønsker, det å se lyset og håpet tennes i noen andre.

Råd som kommer til meg lytter jeg til, og så sorterer jeg de. De som er verdt å lytte til tar jeg med meg. Det er fra mennesker som har nådd sine mål og som ha erfaringer å dele.

La meg presentere deg for Andre

I mange år har jeg lyttet til Andre og latt mine innerste ønsker og drømmer bli parkert i skyggen. Andre var nok kanskje mest redd for at ting kunne gå galt. Men nå vil jeg ikke leve i skyggeland lenger. Jeg er en person som er kreativ og nå vil jeg la min kreativitet blomstre. En drøm jeg har hatt siden jeg var sånn ca. 11 år gammel blir nå virkeliggjort. Det er så herlig og så annerledes å være dame i egen bedrift.

Andre kan ikke lenger stoppe meg.

Som den kreative personen jeg er kan jeg ikke bare holde meg i ett spor. Jeg vil ikke bokses inne. Andre var ute og fortalte meg at jeg måtte sette søkelys på en ting, ett område. Vel jeg har prøvd, men jeg kan ikke.

Dame i egen bedrift

Gjennom årene har jeg utdannet meg på universitet, tatt mange kurs, sertifisert meg som konsulent og studert menneskets psykologi. Jobbene mine har gitt meg masse erfaring innen mange bransjer lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Alt dette rommer jeg og skal nå ut å skinne i verden. Bruke min kunnskap og erfaring for at andre skal kunne komme fram i lyset, være seg selv, tørre å ta drømmen fra drøm til virkelighet.

Jeg er ikke bare livs-coach, jeg tilbyr også forretningsmulighet, kurs, foredrag, selvutviklingsprogrammer og galleri. Små og mellomstore bedrifter vil jeg gjerne hjelpe med å bli bedre på å bygge gode bedriftskulturer og ha fokus på nærvær. Men også bidra til hvordan best ivareta ansatte i fravær slik at de kommer raskest mulig tilbake i jobb eller ut i annen aktivitet.

Hos meg kan du avtale coaching ansikt til ansikt eller over internett. Jeg fasiliterer  coaching programmer fra Proctor Gallagher Institute som går over internett. I flere år har jeg vært tilknyttet Nu Skin som Brand Affiliate hvor jeg tilbyr forretningsmulighet og produkter innen skjønnhet og velvære.

Confidence Creator

Jeg kaller meg Confidence Creator. Hvorfor engelsk? Jo fordi jeg henvender meg til kunder også utenfor Norge og da er engelsk naturlig å bruke for meg. Dessuten kunne jeg ikke ramse opp masse titler. Denne tittelen rommer det jeg tilbyr, synes jeg. Selvtillits bygger. Du må bygge selvtilliten din for å tørre og gå i gang med det du ønsker. Uansett hva det er. Ute i verden vil du finne alle de som vil snakke deg fra det, og noen vil gi deg velmenende råd. Andre, han vi alle kjenner, kan ikke gi deg råd. Du må finne ut hva du vil, hva du trenger, hvor du vil og hvem du vil være.

Det å investere i en mentor/coach er noe vi kjenner fra idretten, og der er det veldig akseptert og forståelig. Jeg har hatt personlige mentorer og coacher som har hjulpet meg videre. Er du seriøst ute etter resultater er en mentor/coach en av de viktigste investeringene du gjør. Vil du komme deg videre trenger du noen som holder deg ansvarlig for ditt prosjekt, som kan støtte deg, pushe deg, heie på deg og spille deg god. Men det er du som bestemmer hvor du vil, hva du vil oppnå.

Bob Proctor og meg i Palm Beach, Florida 2006

Mitt livs prosjekt

Min pasjon er å hjelpe andre til å finne sitt potensiale, iverksette sine prosjekter, endre livsstilen sin eller andre typer mål og drømmer som de har. For meg spiller det ingen rolle hva mine kunder ønsker, jeg vil vise dem hvordan de kan nå dit de vil.

Suksess kan ikke bare måles i penger. Hva suksess er for deg må du definere. Men at du kan få et rikere liv er sant.

Det er aldri for seint å begynne!

 

Galleri

Tanken om å ha et galleri hvor jeg kan vise kunst har jeg båret på lenge. Nå er den drømmen virkelig. Nå har jeg lokaler hvor jeg kan få vist fram kunst. Kunst snakker til oss uten ord. Kunst vekker følelser i oss. Kunst snakker til vårt innerste inne.

Gjennom året vil jeg presentere 3-4 utstillinger.

Kunsten må ut til folk. Derfor har jeg åpent for at alle som vil kan besøke galleriet enkelte dager, eller etter avtale. Åpningstider blir lagt ut i sosiale medier.

Fra utstilling juni 2022. Livspaletten. Anne-Gerd Blichfeldt Henningsen

Avtaler

Jeg tilbyr 30 minutter gratis samtale over nettet.

På nettsiden Daniloff.no kan du gjøre avtaler ved å bestille over nettet. Eller du kan ta kontakt med meg på mobil: 94175187 eller på Messenger