Takknemlig!

Spesialpris på programmet Thinking Into Result til og med 5. september. Se nederst i artikkelen.

Vi skriver 25. august i dag. På min gå-tur i dag følte jeg plutselig en så stor takknemlighet. Takknemlighet for at jeg er her jeg er i dag. Takknemlighet for at jeg får gjøre det jeg elsker alle mest. Nemlig å hjelpe andre til rikere og bedre liv.

Året 2019 ble det store omveltningsåret for meg. Det var gått 10 dager etter min 60 års dag. Min samboer Kjell og jeg var i Barcelona på ferie, og skulle videre til min datter og svigersønn litt lengre syd. Dagene i Barcelona ble ikke helt som vi hadde tenkt, jeg var utrolig sliten og trengte å hvile mye på gåturene til og fra stranden. Vi var også en tur innom legevakten, som ikke fant noe galt med meg. Så vi fortsatte å feriere. Dagen kom da vi dro til min datter og svigersønn, dagen før min datters bursdag. Vi er tre stykker som har bursdager i august, meg, min svigersønn og min datter. Vi gledet oss veldig til å komme sammen.

Min datter og svigersønn hadde vært i begravelse til min datters bonusmamma i juli, og i august var de i begravelse til min svigersønns mor. Så det at vi skulle være sammen noen dager hadde vi altså gledet oss veldig til. Men jeg ble bare dårligere og dårligere, og endte opp på legevakt og videre til sykehus for å sette inn en stent i hjertet. Jeg hadde fått hjerteinfarkt. Det ble selvsagt dramatisk for mine kjære. Men jeg fikk hjelp i tide. På sykehuset måtte jeg ligge litt ekstra på intensiv avdelingen, siden jeg hadde fått vann i lungene.  Men etter hvert kunne jeg gå ut av sykehuset. Det ble til at jeg måtte være i Spania til jeg fikk lov til å fly hjem. Disse dagene brukte jeg til rehabilitering. Hver morgen gikk jeg en tur på 8 km langs stranden. Formen ble bedre og bedre. Takket være at jeg har trent og vært aktiv i forkant av hjerteinfarktet, kom jeg meg i form ganske raskt.

Denne hendelsen satte en støkk i oss alle. For meg ble dette en virkelig vekker. Før jeg dro på ferie hadde jeg sagt ja til å bli fast ansatt i en bedrift jeg hadde jobbet som innleid hos i snart 2 år. Når jeg reiste hjem fra Spania var jeg fast bestemt på at jeg skulle gå for mine drømmer. Ikke utsette det jeg har ønsket å gjøre så lenge.

Når jeg kom tilbake å skulle starte i min jobb som fast ansatt, måtte jeg fortelle at jeg hadde andre planer. Men jeg lovte å bli i jobben til det var på plass en erstatter for meg. Noen valg er vanskelige. Jeg skulle si fra meg en jobb jeg trivdes i, med utfordringer, mulighet for læring og hvor jeg følte jeg kunne bidra masse. En jobb med kollegaer jeg trivdes med. Bytte ut en fast betalt jobb mot det gå ut i ukjent terreng virket jo vågalt på de rundt meg. Men jeg måtte følge drømmen min.

Nå i dag, når jeg skriver dette, er det 10 måneder siden jeg sluttet et kapitel og startet et nytt. Å ja, jeg er så takknemlig og glad for at jeg tok mot til meg, og at jeg tok steget ut i det ukjente. I dag kan jeg gjøre det jeg elsker, nemlig hjelpe andre til å leve rikere og bedre liv.

I 2006 ble jeg kjent med en av de store profilene innen personlig utvikling og – vekst. Bob Proctor, som døde i vinter (2022). Bob har jobbet innen dette feltet siden 1960 tallet og helt fram til sin død. Hans programmer har hjulpet mange millioner mennesker til å leve rikere og bedre liv. Jeg var elev hos han fra 2006 til 2007, og har siden hatt han som mentor. I 2020 ble jeg Proctor Gallagher Consultant og fasiliterer coaching programmet Thinking Into Result. Et program som virkelig gjør at du kan forandre framtiden din og få den suksessen du ønsker.

Firmaet mitt, Daniloff, startet jeg i 2002. Den gang var jeg distributør for et velværeselskap, som ikke eksisterer i Norge lenger. Jeg drev firmaet deltid mens jeg jobbet full tid som ansatt i andre firma eller studerte.

I 2002 startet jeg på min Bachelor i psykologi ved Universitetet i Oslo, og var ferdig i 2005. Min bachelor oppgave handlet om hvordan vi handterer stress. Jeg er så glad for årene på universitetet. Endelig fikk jeg studere det jeg hadde drømt om. Mitt kull var det første som kunne ta en bachelor i psykologi. Tidligere var dette studiet kun for de som valgte å gå inn i profesjonsutdanningen. Men jeg hadde ikke tanker om å bli psykolog. Mitt mål var å kunne jobbe med forebygging.

En drøm jeg har hatt siden jeg var 11 år har vært å hjelpe andre til å få gladere og bedre liv. Den gang visste jeg ikke at det var mindset-coach jeg skulle ende opp som. Da jeg var i begravelsen (på 1980 tallet) til min biologiske far, som jeg aldri fikk møte, hadde jeg en lang prat med presten som skulle tale i begravelsen. Jeg fortalte han om min drøm. Han sa da: «du skulle vært preste-frue». Jeg har ledd mye av det seinere. Han sa ikke at jeg burde vært prest, men preste-frue slik at jeg kunne ha tatt meg av de som kunne treng omsorg.  Heldigvis ble jeg ikke noen preste-frue eller prest.

I dag tilbyr jeg mindset-coaching både ansikt til ansikt og on-line.  En-til-en coaching tilbyr jeg som går over en 2 måneders periode. Dette er et begrenset tilbud hvor jeg kan ta imot noen få kunder.

Thinking Into Result programmet går over 24-26 uker. Dette programmet fasiliteter jeg for grupper on-line på engelsk og norsk. Det inneholder 12 leksjoner, hvor vi bruker 2 uker på hver leksjon.  Et Zoom møte hver uke.

I flere år har jeg vært Nu Skin Brand Affiliate, hvor jeg formidler produkter og forretningsmulighet innen skjønnhet og velvære.

For meg er det viktig at de selskapene jeg samarbeider med er seriøse aktører og tar vare på samarbeidspartene og kunder på en god måte. I så måte er jeg heldig med både Proctor Gallagher Institute og Nu Skin International.

For meg føles det rett å jobbe med både coaching, veiledning, produkter, kurs, foredrag og forretningsmuligheter. Alle områdene er en mulighet for personlig vekst og – utvikling. En mulighet til å skape seg et rikere og bedre liv for de som ønsker å få til en endring i livene sine.

Livet har ingen garanti for at vi skal lykkes, være frisk eller leve lenge. Du velger hva du vil gjøre med ditt liv. Ingen kan bestemme noe for deg. Du må ta alle valgene selv. Hver eneste dag må vi ta valg om hva vi skal spise, hva skal vi ha på oss, hvem vi skal henge sammen med og så videre. Vi må også ta noen store valg, som påvirker livene våre og til de rundt oss. Noen ganger møter vi uforutsette hindringer, hendelser eller ulykker. Vi kan ikke unngå å bli såret, skadet eller tape noen vi er glad i. Men vi kan lære oss å leve på en måte som gjør oss i stand til å håndtere livets opp og nedturer.

Ingenting varer evig. Ikke det livet du lever nå. Livet er ikke det samme i morgen som i dag. Endringer er uunngåelig.

Invester i deg selv og din framtid. Ta et valg i dag om å gjøre, være eller bli det du ønsker deg mest.

Om du velger å bruke mine tjenester gir jeg alltid en gratis før-samtale hvor du og jeg kan finne ut om vi er en god match for at du skal kunne søke å få et rikere og bedre liv.

Nå er høsten rett rundt hjørnet. I september skal jeg starte opp Thinking Into Result (TIR) undervisning. I pur glede over å komme i gang har jeg spesial pris på TIR programmet fram til og med 5. september. Inngår du avtale og betaler programmet seinest 5. september får du spesialpris. Etter 5. september øker prisene til normalen igjen. Vil du vite om TIR så fyll ut skjema nedenfor. De 5 første som inngår avtale om TIR får i tillegg boken «The art of living», Bob Proctor with Sandra Gallagher.

Ønsker du en-til-en coaching kan du booke en før samtale på booking siden min.

De beste ønsker for din fram tid!

Beate Daniloff

Facebook
Twitter
LinkedIn